Organisatie

Al 25 jaar staan er enthousiaste commissieleden klaar om voor Alphen aan den Rijn en omstreken een zo leuk mogelijke Sintperiode te organiseren. De Sint Commissie, ook wel bekend als Sint in Alphen, is onderdeel van Stichting Vakantiespel. De opbrengsten van alle activiteiten komen dan ook ten goede aan het VakantieSpel in de laatste week van de zomervakantie. Dit jaar werd het VakantieSpel georganiseerd van 20 tot en met 24 augustus.

Gedurende de Sintperiode, van 17 november 2018 tot en met 5 december 2018, organiseert Sint in Alphen: de Alphense Intocht, een groot aantal bezoeken aan gezinnen, bij verenigingen, scholen, en bedrijven. Na zoveel jaar rekent de organisatie menig Alphenaar tot haar vaste klantenkring.

Onze huidige Sint Commissie bestaat uit een zestal enthousiastelingen, namelijk: Eline, Esmee, Jochem, Kim, Vera en staat onder leiding van voorzitter Wouter.

Op dit moment is er een vacature voor onze Sint Commissie. Heb je interesse, neem dan contact met ons op via: secretaris@vakantiespel.com.