Bezoek aan bedrijf, vereniging of school

Heb je interesse in een onvergetelijk bezoek van Sinterklaas aan jouw bedrijf, vereniging of school met natuurlijk net dat beetje extra? Dan ben je bij Sint in Alphen aan het juiste adres! Samen stellen we de inhoud van het bezoek vast en hierbij houden we rekening met al je wensen. Het aantal Pieten, de tijdsduur, de verschillende programmaonderdelen; bijna alles is aan te passen aan je wensen en daarmee is ieder bezoek uniek!

Nadat je hebt geboekt, ontvang je een (digitaal) formulier waarop je details kunt invullen van alle aanwezige kinderen. Op dit formulier kun je ook alle overige wensen invullen. Sinterklaas gebruikt deze informatie om met alle kinderen een praatje te kunnen maken en er een gezellig feest van te maken.

Voor meer informatie en een prijsopgave kun je mailen naar bezoek@sintinalphen.nl of contact opnemen via 06 254 433 11.

Voor het plaatsen van een reservering kun je het volgende formulier invullen: https://forms.office.com/r/WVKdCR8tfe.

Update: Door de grote belangstelling voor bezoeken van Sint en Pieten op zaterdag 4 en zondag 5 december is de agenda van Sint op deze dagen helemaal gevuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om voor deze twee dagen een bezoekaanvraag in te dienen. Op de andere dagen is nog wel plek beschikbaar.