Een huisbezoek

Wat kun je verwachten tijdens een huisbezoek?

Sinterklaas wordt altijd vergezeld door twee Pieten en bij je thuisgebracht. Dit wordt gedaan door een van onze chauffeurs die je contactpersoon is en zoveel mogelijk op de achtergrond blijft. Onze standaard bezoeken duren ongeveer 30 minuten. Als je een langer bezoek wenst, geef dit dan aan tijdens het boeken en net als altijd kijken we met je samen wat er mogelijk is.

Van tevoren lever je de bezoekinformatie bij ons aan. Dan zorgen wij er op onze beurt voor dat onze Sinterklaas en de Pieten goed voorbereid bij je langskomen. Hiervoor ontvang je nadat je geboekt heeft een (digitaal) formulier, waarop je per aanwezige iets kunt vermelden (dus ook graag de opa’s, oma’s, ooms, tantes, vaders en moeders). Op dit formulier krijg je ook de kans om overige wensen toe te lichten (denk aan waar de cadeautjes te liggen, of er gestrooid mag worden en of er misschien wel een kind bang is voor Pieten, etc.).

Zoals al eerder gezegd, is alles bij ons mogelijk. Neem gerust contact met ons op om hierover te overleggen. Zo kan het ook dat er geen ‘gelovigen’ meer zijn, maar je het toch leuk zou vinden om Sinterklaas en de Pieten op bezoek te krijgen. We verzorgen ook bezoeken die “op het randje” zijn en als zeer grappig en lachwekkend worden ervaren. Aan deze “op het randje” bezoeken zit eigenlijk maar een kleine maar. Dit zijn voor ons de laatste bezoeken op een avond en er is maar beperkt plek. Om zeker te zijn van een plekje, boek dan snel