Een huisbezoek

Wat kun je verwachten tijdens een huisbezoek?

Sinterklaas wordt altijd vergezeld door twee Pieten en bij je thuisgebracht. Dit wordt gedaan door een van onze chauffeurs die je contactpersoon is en zoveel mogelijk op de achtergrond blijft. Een standaardbezoek duurt ongeveer 30 minuten en kost  45, inclusief strooigoed. Als je een langer bezoek wenst, geef dit dan aan tijdens het boeken en net als altijd kijken we met je samen wat er mogelijk is.

Van tevoren lever je de bezoekinformatie bij ons aan. Dan zorgen wij er op onze beurt voor dat onze Sinterklaas en de Pieten goed voorbereid bij je langskomen. 

Zoals al eerder gezegd, is alles bij ons mogelijk. Neem gerust contact met ons op om hierover te overleggen. Zo kan het ook dat er geen ‘gelovigen’ meer zijn, maar je het toch leuk zou vinden om Sinterklaas en de Pieten op bezoek te krijgen. Dit noemen wij bezoeken die “op het randje” zijn en als zeer grappig en lachwekkend worden ervaren. 

Reserveren van een bezoek is mogelijk via de mail naar bezoek@sintinalphen.nl. Vermeld in de mail de volgende informatie:

  • Bezoekdatum
  • Voorkeurstijd
  • Bezoekadres