Een huisbezoek

Wat kun je verwachten tijdens een huisbezoek?

Sinterklaas wordt altijd vergezeld door twee Pieten en bij je thuisgebracht. Dit wordt gedaan door een van onze chauffeurs die je contactpersoon is en zoveel mogelijk op de achtergrond blijft. Een standaardbezoek duurt ongeveer 30 minuten en kost  45, inclusief strooigoed. Indien u niet in Alphen aan den Rijn woont, rekenen we reiskosten. Wilt u hiervoor eerst een prijsberekening? Neem contact op met bezoek@sintinalphen.nl. Als je een langer bezoek dan de standaard 30 minuten wenst, geef dit dan aan tijdens het boeken en net als altijd kijken we met je samen wat er mogelijk is.

Van tevoren lever je de bezoekinformatie bij ons aan. Dan zorgen wij er op onze beurt voor dat onze Sinterklaas en de Pieten goed voorbereid bij je langskomen. 

Zoals al eerder gezegd, is alles bij ons mogelijk. Neem gerust contact met ons op om hierover te overleggen. Zo kan het ook dat er geen ‘gelovigen’ meer zijn, maar je het toch leuk zou vinden om Sinterklaas en de Pieten op bezoek te krijgen. Dit noemen wij bezoeken die “op het randje” zijn en als zeer grappig en lachwekkend worden ervaren. 

Een reservering kun je eenvoudig maken door het invullen van het volgende formulier. Heb je al vaker bij ons een bezoek geboekt, log dan in via je klant profiel, dan hoef je de gegevens die bij ons al bekend zijn niet meer in te vullen.