Sint op Bezoek

Al generaties lang wordt door jong en oud het Sinterklaasfeest gevierd. Niet alleen in Alphen aan den Rijn, maar in heel Nederland en zelfs in het buitenland komt Sinterklaas bij gezinnen langs. Sint in Alphen wil eraan bijdragen dat deze traditie in de toekomst gevierd kan blijven worden. Zo kunnen Sinterklaas en de Pieten nog vele bezoeken afleggen. De gehele periode draait ten slotte om gezelligheid, saamhorigheid en vooral heel veel plezier.

Als commissie doen we er alles aan om de kwaliteit van onze activiteiten te waarborgen. We investeren jaarlijks in nieuwe kleding en materialen, volgen trainingen en zorgen voor de eventuele nodige vergunningen (bijvoorbeeld voor de Alphense intocht). De uiterlijke verschijning van Sinterklaas en de Pieten is geloofwaardig, kindvriendelijk en minimaal van semiprofessionele kwaliteit. Kwaliteit is niet direct onze grootste prioriteit, maar wel de op een na belangrijkste. Te allen tijde is het plezier dat onze commissie en vrijwilligers hebben het belangrijkste, dit willen we uitstralen en overdragen bij de bezoeken. Zo zorgen we met zijn allen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest.

Sint in Alphen is ontstaan vanuit Stichting Vakantiespel  , de moederstichting die onder andere het VakantieSpel  organiseert voor ruim 1650 kinderen in de zomervakantie. Met een deel van de opbrengst van onze activiteiten willen wij jaarlijks een financiële bijdrage leveren aan de activiteiten van Stichting Vakantiespel. Zo kan ook de deelnemersbijdrage voor het VakantieSpel laag worden gehouden. 

Al ruim 25 jaar verzorgt Sint in Alphen bezoeken bij gezinnen thuis, bedrijven en verschillende commerciële en niet-commerciële activiteiten. Het maakt niet uit wat je wens is, niets is te gek. Met behulp van onze enthousiaste vrijwilligers staat Sint in Alphen voor je klaar!

Voor meer informatie over een bezoek aan huis, klik hier

Voor meer informatie over een bezoek op je bedrijf, vereniging of school, klik hier .